Запрошуємо на онлайн-вебінар “Портативна енергетика для тих, хто обожнює подорожі, кемпінг чи риболовлю: безмежні можливості з EcoFlow”

September 08, 2023
Запрошуємо на онлайн-вебінар “Портативна енергетика для тих, хто обожнює подорожі, кемпінг чи риболовлю: безмежні можливості з EcoFlow”
   

Тепер зробити ваше перебування за містом чи “подалі від цивілізації” можна максимально комфортно, а головне енергетично безпечно. Гарантувати живлення ваших електропристроїв можна будь-де, будь-коли та головне в необмеженій тривалості. Працюйте з ноутбуком, живіть телефон, електрогриль чи дорожній холодильник без обмеження “розеткою” централізованого електропостачання.

Поговоримо про новий рівень енергонезалежності та мобільності, який відкривають технологічні рішення EcoFlow вже 28 липня о 16:00.

Запрошуємо долучитись до онлайн-сесії, де ми разом з експертами у сфері риболовлі та спортивного туризму будемо ділитись практичним досвідом та корисними порадами використання портативних зарядних станцій EcoFlow.

Обговоримо:

⚡️ технологічні можливості, які відкривають станції EcoFlow лінійок RIVER та DELTA;

⚡️ яку модель портативної зарядної станції найкраще обрати для тривалої подорожі;

⚡️ як організувати автономну портативну електростанцію з використанням сонячних панелей та станцій;

⚡️ які пристрої та якої потужності можна живити від портативних станцій EcoFlow на природі.

Зареєструватись на захід можна за посиланням: https://forms.gle/ZnCsjDmkaSYYmAMu8.

❕ Також просимо заздалегідь залишати запитання, які вас цікавлять у формі, щоб наші експерти їх розглянули під час трансляції.

Чекаємо зустрічі!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами