Запрошуємо на практичну конференцію «Десикація агродронами – прихований резерв для фінансового росту та економії ресурсів»

August 27, 2023
Запрошуємо на практичну конференцію «Десикація агродронами – прихований резерв для фінансового росту та економії ресурсів»
   
Запрошуємо наших партнерів, клієнтів і агровиробників долучитися до практичної конференції «Десикація агродронами – прихований резерв для фінансового росту та економії ресурсів», що відбудеться 15 серпня з 10.30 по 15.30 на Київщині. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Економічна та ринкова ситуація 2023 року диктує нові правила для успішного ведення агробізнесу, змушує маневрувати, ставати більш гнучким і відкритим до змін.

От-от розпочнеться збирання соняшнику й основним завданням агровиробників стає отримання максимального врожаю найкращої якості, аби реалізувати його за найвищою ціною. У збиранні врожаю однієї зі стратегічно важливих культур на глобальному агроринку – соняшнику, критичним фактором є рівень вологості. Адже надмірна вологість насіння тягне за собою додаткові виробничі витрати на сушіння та доробку. Уникнути цього можна завдяки проведенню десикації.

Безальтернативним інструментом у проведенні десикації без втрат через витоптування є агродрони, з якими механічне пошкодження посівів під час обробки дорівнює нулю. До того ж безпілотна техніка для сільського господарства має значно нижчу ціну, ніж самохідна, що безсумнівно позитивно відобразиться на загальній економіці підприємства та не дасть господарю застрягнути в борги.

Ми збираємо досвідчених практиків і провідних експертів на практичній конференції «Десикація агродронами – прихований резерв для фінансового росту та економії ресурсів», де розповімо, як отримати максимальний ефект від десикації соняшнику за допомогою застосування дронів-обприскувачів і отримати прибуток у 2023 році.

Основа нових правил гри на агроринку сьогодні доволі проста – оптимізація виробництва, що передбачає радикальну економію ресурсів зі збереженням та підвищенням якості виконання основних агрооперацій. Лише так можна окупити всі матеріально-технічні засоби та отримати прибуток в умовах 2023 року. Реалізувати це швидко та без обтяжливих інвестиційних затрат можна завдяки використанню сучасних інструментів із застосуванням інноваційних технологій, що є доступними за ціновою політикою та простими в експлуатації, тих інструментів, що можуть окупити себе та продемонструвати позитивний ефект за один сезон.

Саме таким інструментом є агродрони, що вже підтвердили свою ефективність на вітчизняному та світовому ринках і стали незамінними помічниками під час сівби та догляду за різноманітними культурами. Ця робототехніка дозволяє не лише підвищити точність роботи, а й скоротити виробничі витрати більш, ніж удвічі та забезпечити економічну стійкість господарств за будь-яких умов.

Під час події ми разом із експертами агрогалузі розглянемо:

✔️Перспективу соняшнику як стратегічно важливої культури на світовому ринку та важливість збереження врожаю задля підвищення економічної стійкості країни.

✔️Особливості дозрівання соняшнику: як рівень вологості змінюється та впливає на результат. Оптимальний час і умови проведення десикації.

✔️Десикацію в розрізі технології вирощування соняшнику. Економічну та технологічну обґрунтованість.

✔️Внесення десикантів агродронами. Практичні рекомендації щодо внесення препаратів дронами-обприскувачами.

✔️Практичний досвід застосування агродронів під час десикації.

✔️Оптимізацію десикації завдяки застосуванню агродронів, адаптацію десикантів до технології УМО.

✔️Додатковий прибуток від використання агродронів. Збирання врожаю соняшнику без втрат

У ході практичної частини події на вас чекає демонстрація екосистеми рішень XAG у польових умовах:

✔️ агродронів XAG V40 і XAG P100: огляд робочого комплекту, особливості експлуатації: створення місії, заправка розчинів та сипучих, внесення, заміна і заряджання батарей тощо.

✔️автопілоту XAG APC1 AutoPilot Console в роботі: огляд обладнання, його переваг, точність ведення самохідної машини.

✔️дрона XAG М500 серії XMission.

✔️системи агромоніторингу IoT. Показники: сила вітру, температура, вологість, тощо.

Відвідування події безкоштовне за попередньої реєстрації.

Долучайтеся до події та отримайте максимум корисної та ексклюзивної інформації для практичного застосування!

Інформація щодо точного місця та часу події буде надіслана кожному учаснику особисто напередодні, з міркувань безпеки.
   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами