Запрошуємо на SUP DAY FORUM 2021

September 12, 2023
Запрошуємо на SUP DAY FORUM 2021
   

10 червня в Києві за участі DroneUA відбудеться бізнес-форум SUP DAY FORUM 2021, де підприємці з усієї України поділяться особистим досвідом масштабування власного бізнесу та відкриття нових напрямків. Тема цьогорічного SUP DAY FORUM 2021 – Бізнес без кордонів.

У рамках заходу співзасновник DroneUA Валерій Яковенко доведе, що для інноваційних ідей і сучасного бізнесу немає ні територіальних кордонів, ні кордонів мислення, що будь-які виклики можуть стати можливостями – треба лише не боятися впроваджувати нові технологічні рішення.

Ви дізнаєтеся:

  • Як впроваджувати інновації від України до Антарктиди?
  • Як будувати бізнес на найхолоднішому материку?
  • Як продуктовій компанії навчитися продавати послуги?
  • Як поєднати лізинговий бізнес і робототехніку?
  • Як потрапити до списку найінноваційніших компаній, якщо працюєш в агро або енергетиці?

У період, коли весь світ живе в умовах обмежень і криз, почніть перетворювати виклики на можливості. Приєднуйтеся до SUP DAY FОRUM 2021 прямо зараз!

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами