Програма Agro Innovations Forum 2018

October 02, 2023
Програма Agro Innovations Forum 2018
   

8 червня в рамках виставки Агро-2018 відбудеться перший Міжнародний форум аграрних інновацій "Agroinnovations 2018". Представники інноваційних підприємств США, Франції, Ізраїлю, Китаю та України поділяться досвідом упровадження нових технологій у сфері точного землеробства та Digital агробізнесу.

Представляємо вашій увазі програму форуму:

8 червня 2018 початок о 11.00, ПК «Експоцентр України» (ВДНГ), павільйон №10

Модератор: Валерій Яковенко, співзасновник DroneUA

11-00 Реєстрація гостей

11-20 Відкриття форуму: Вітальне слово організаторів та партнерів, Валерій Яковенко- співзасновник DroneUA, Ольга Трофимцева — заступник міністра аграрної політики та продовольства з питань європейської інтергації, Алексіс Струве — директор BusinessFrance

11-40 Кирило Криволап, «Agrohub» (тема уточнюється);

12-00 Сaroline Bailey, Pix4D, «Цифрові технології для точного землеробства. Створення міжнародного продукту для сільського господарства; (Мова доповіді-англійська);

12-20 Володимир Коваленко, DroneUA (Тема уточнюється);

12-40 Dominik Wójcik, «Parrot», «Досвід впровадження цифрових французьких технологій у сільському господарстві; Мова доповіді-англійська);

13-00 Февзі Аметов, DroneUA, «Промислові безпілотні рішення в Україні»;

13-20 Іван Кунь «Forland», «Агро 4: 0: від проектування до віддаленого управління»

13-40 Булавка Олександр «BITREK», “Відеомоніторинг та контроль внесення ЗЗР

14-00 Кава-брейк

14-30 Аліна Туряниця, «System solutions», «Використання мережевих рішень RTK у точному землеробстві»

14-50 Надія Мартинів, «Soft.Farm», «Користість та користь запровадження управлінського обліку для агропідприємства на прикладі системи Soft.Farm»

15-10 HTI, Максим Маярчук, , спікер і тема уточнюється;

15-30 Taranis, спікер і тема уточнюється

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами