DroneUA демонструє еспертизу в інтеграції джерел відновлювальної енергії на ІХ Business & Legal Energy Forum

September 26, 2024
DroneUA демонструє еспертизу в інтеграції джерел відновлювальної енергії на ІХ Business & Legal Energy Forum
   

Альтернативна енергетика на сьогодні є одним із найбільш перспективних та важливих напрямків розвитку енергоіндустрії. Зокрема, використання сонячної енергії відкриває нові можливості для зменшення залежності від централізованого енергопостачання, що дозволяє забезпечити більшу автономність як побутовим, так і комерційним споживачам.

DroneUA, як інтегратор енергонезалежних рішень міжнародного партнера - бренду EcoFlow, взяв участь у ІХ Business & Legal Energy Forum, що відбувся 25 вересня у Києві.

У події взяли участь провідні експерти енергетичної індустрії, представники бізнесу та держави, які обговорили механізми та етапи відновлення української енергосистеми в сучасних умовах. 

Зокрема, у рамках панельної дискусії бренд-менеджер EcoFlow Ukraine Сергій Сілін в своїй доповіді “Енергозберігаючий трек проєктів з відбудови України” зробив акцент саме на перспективах розвитку сонячної генерації:

“Україна має достатньо сприятливі умови для використання сонячної енергії і рішення бренду EcoFlow дозволяють забезпечити енергетичну автономність споживачів у весняно-літній період практично на 100%”.

Окрім того, експерт зазначив важливість впровадження фінансування побутових користувачів, так і бізнесу у встановленні джерел сонячної генерації на рівні держави, адже такий механізм вже успішно реалізований у Німеччині, Польщі, Чехії та інших країнах.

Сергій Сілін також відзначив ефективність використанні сонячних панелей в комплексі із портативними та стаціонарними рішеннями бренду, що дозволить задовільнити не лише базові потреби користувачів у енергоспоживанні, а й надати повну енергетичну автономність. Нагадаємо: наразі до 200 тисяч українських родин вже стали енергонезалежними із рішеннями бренду EcoFlow, що сумарно дорівнює потужності до 250 МВт і знижує навантаження на централізовану мережу.

Висловлюємо подяку організаторам події - Юридична практика та всім учасникам заходу за предметну дискусію.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами