Старт попередніх замовлень на EcoFlow Delta Pro від DroneUA

September 11, 2023
Старт попередніх замовлень на EcoFlow Delta Pro від DroneUA
   

DroneUA відкриває старт передзамовлень на зарядну станцію DELTA Pro від одного з найвисокотехнологічніших брендів Китаю EcoFlow. Замовити товар за ціною 125 370 грн можна вже зараз. Відвантаження почнеться з грудня.

DELTA Pro — перший у світі портативний домашній акумулятор для резервного живлення будинку, інтелектуального управління енергоспоживанням, менших рахунків за електроенергію та багато чого іншого.

Потужність для будь-якої ситуації

DELTA Pro забезпечує потужність до 25 кВт·год — від зарядки побутових приладів до резервного живлення вашого дому чи підприємства. Один пристрій DELTA Pro має вихід змінного струму потужністю 3600 Вт з можливістю витримувати короткі пікові навантаження до 4500 Вт. Також ви можете під’єднати два пристрої DELTA Pro до панелі Smart Home, щоб додати потужності до 7200 Вт.

Найшвидша у світі портативна електростанція з зарядкою

MultiCharge забезпечує рекордну швидкість при 6500 Вт. Щоб досягти зазначеної потужності, використовуйте наступні способи зарядки одночасно: 

  • сонячні панелі
  • розетки змінного струму, панель Smart Home або станції для електромобілів
  • розумний генератор.

Повна зарядка за 1.8 години

Технологія зарядки EcoFlow X-Stream не тільки швидка, але і безпечна. Система управління акумулятором забезпечує безпеку і довговічність, поки ви повністю заряджаєте DELTA Pro від стандартної розетки змінного струму за 1,8 години.

Заряджайте DELTA Pro на станціях для електромобілів по всьому світу

Вперше у світі з портативною електростанцією можна заряджатися на тисячах станціях для електромобілів по всьому світу.

Використовуйте відновлювані джерела енергії за допомогою сонячної зарядки потужністю 1600 Вт

Ви можете використовувати сонячну енергію для зарядки DELTA Pro за 2.8-5.6 години, під’єднавши до 4-х сонячних батарей по 400 Вт кожна. DELTA Pro має широкий діапазон напруги від 11 до 150 В, що робить обладнання сумісним з 90% сторонніх сонячних панелей з роз’ємами MC4. А коли погода стає непередбачуваною, інтелектуальне відстеження точки максимальної потужності (MPPT) автоматично налаштовується, збільшуючи вироблення сонячної енергії в будь-який час доби.

Отримайте аварійне резервне живлення за допомогою EcoFlow Smart Generator

EcoFlow Smart Generator служить як аварійна опція, що інтегрується з вашою екосистемою DELTA Pro. Він автоматично запускається, коли DELTA Pro досягає низького рівня заряду, повторно заряджає обладнання і сам зупиняє двигун після повної зарядки. У порівнянні з традиційним газовим генератором EcoFlow Smart Generator забезпечує менші втрати енергії, швидшу зарядку і вищу ефективність.

EcoFlow Smart Generator неймовірно простий у використанні. Ви можете увімкнути його за допомогою кнопки електричного запуску, у додатку EcoFlow, а також він може запускатися автоматично, коли DELTA Pro досягає встановленої вами у додатку EcoFlow межі низького заряду батареї.

Генератори з’являться у продажі через деякий час.

Акумулятор, якого вистачає на довгі роки

DELTA Pro оснащена абсолютно новою батареєю LFP з 6500 циклами зарядки. Це означає, що ви можете використовувати DELTA Pro протягом багатьох років, перш ніж ваш пристрій досягне рівня в 50% від початкової місткості. Система управління батареями EcoFlow забезпечує аналіз і регулювання напруги, струму і температури в реальному часі. Цей унікальний механізм захисту робить DELTA Pro неймовірно безпечним і ефективним домашнім акумулятором.

Кілька способів управління і моніторингу

Керуйте DELTA Pro на самому пристрої, за допомогою пульта дистанційного керування або через додаток EcoFlow. Додаток надає доступ до налаштувань потужності, таких як рівні зарядки й розрядки, швидкості зарядки змінного струму, а також дозволяє керувати інтелектуальним генератором тощо.

Перша у світі екосистема портативних домашніх акумуляторів

Розширювана екосистема DELTA Pro забезпечить вас електроенергією під час непередбачених ситуацій, цілодобовим налаштуванням енергоспоживання, а також дозволить зменшити рахунки за електроенергію. Усього цього можна досягти за допомогою додаткових батарей, розумних генераторів, сонячних трекерів, вітряних турбін, панелей розумного будинку. Екосистему DELTA Pro можна налаштувати відповідно до ваших потреб — від резервного живлення до зниження вашої залежності від мережі за допомогою екологічно чистих альтернатив.

Панель EcoFlow Smart Home

Нова панель EcoFlow Smart Home Panel — це серце екосистеми домашніх акумуляторів DELTA Pro. Вона може об’єднувати до двох пристроїв DELTA Pro з можливістю контролю до 10 автоматів і ланцюгів енергозабезпечення будинку.

Розумне управління енергоспоживанням

Екосистема EcoFlow DELTA Pro накопичує енергію вдень і вночі, зменшуючи вашу залежність від мережі та знижуючи ваші рахунки за електроенергію за рахунок скорочення часу використання.

Previous Reading Використання дронів-оприскувачів на полях Ukrlandfarming в Полтавській області Next Reading Зустрічайте DroneUA на AGROEXPO 2021

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами