Статистика польотів дронів у Києві, Червень 2020-го року

September 26, 2023
Статистика польотів дронів у Києві, Червень 2020-го року
   

За Червень системи моніторингу DroneUA зафіксували 3796 виявлень дронів у Києві.

Під час робіт із забезпечення безпеки київського хеліпорту Kyiv Challenge, проводиться цілодобове відстеження активності дронів у центрі Києва з аналізом зон UKIH RPAS-P zone та UKP24, що торкається Печерського, Голосіївський, Дарницького та Дніпровського районів.

За червень, з 1-го до 3-го числа було зафіксовано 3796 виявлень дронів, що відповідає 843 унікальним серійним номерам пристроїв. Кожен дрон був зафіксований у середньому 4.62 рази.

Під час 1562 виявлень максимальна висота польоту дронів перевищила 120 метрів, що становить 41.1% від загальної кількості зафіксованих польотів.

Під час 349 виявлень максимальна висота польоту дронів перевищила 300 метрів, що становить 9.2% від загальної кількості зафіксованих польотів.

Найпопулярнішими дронами є Mavic Mini, Mavic Air 2, Mavic 2 і Mavic Air, з злітною вагою від 249 до 907 грам.

Найпопулярнішим часом, коли виконуються польоти дронів, є період з 16 до 22

Під час спостережень було зафіксовано одиничні польоти дронів на висотах понад 1500 метрів

За червень кількість зафіксованих польотів дронів збільшилася на 30% порівняно з травнем 2020 року, до 3796 польотів.

Для забезпечення безпеки київського хеліпорту Kyiv Challange та цілодобового відстеження активності дронів у центрі Києва використовувалося обладнання Aeroscope від DroneUA. Система дозволяє відстежувати до 90% споживчих та промислових дронів.

У країнах східної Європи та Кавказу технології Aeroscope представлені компанією DroneUA.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами