Страхова програма 'Дрон' перемогла у конкурсі Aggeek Awards

September 14, 2023
Страхова програма 'Дрон' перемогла у конкурсі Aggeek Awards
   

Страхові продукти, розроблені спеціально для ринку дронів, перемогли в номінації “Краще рішення для фінансового ринку” у конкурсі Aggeek AgTech Awards.

У листопаді команда Aggeek провела конкурс AgTech Awards, у якому визначила найкращі інноваційні рішення у сфері AgTech. Учасниками були українські та зарубіжні компанії; продукти та рішення, розроблені в Україні та за кордоном.

Експертне журі, що складається з представників інноваційних агрохолдингів та успішних AgTech компаній, обрало номінантів таємним голосуванням. Результати голосування затвердила аудиторська компанія із Топ-5 аудиторів України.

Страхова програма «Дрон» від компанії Гардіан — це комплекс перших в Україні спеціалізованих страхових продуктів для забезпечення фінансового захисту операторів дронів та безпілотних платформ.

Програма складається з чотирьох страхових продуктів:

-Відповідальність Підприємства перед третіми особами, за використання дронів
-Відповідальність Оператора перед Підприємством за збитки завдані дронам
-Відповідальність Оператора, за збитки завдані дрону
-Відповідальність перед третіми особами

> >

Ліміти покриття сягають одного мільйона гривень

Комплексне рішення було створено у співпраці з DroneUA і якісно відповідає потребам операторів дронів.

“Для нас честь привітати команду компанії Гардіан, адже це перші страхові продукти, орієнтовані на інноваційний ринок безпілотних технологій. Наша компанія багато років займається розробкою та впровадженням галузевих рішень, заснованих на технології дронів. З урахуванням швидкості поширення таких технологій та цілей використання дронів — території їх застосування збільшуються так само, як навантаження та відповідальність, що лежить на операторах безпілотних машин. У цьому випадку страхування — дійсно найкраще рішення ”, — зазначає Валерій Яковенко, співзасновник компанії DroneUA

Згідно з проектом Закону 3716 про внесення змін до Повітряного кодексу України щодо вдосконалення законодавчого врегулювання у сфері безпілотних повітряних суден цивільної авіації, запроваджується норма обов'язкового авіаційного страхування для експлуатантів безпілотних повітряних суден відповідальності перед третіми особами. Ми пропонуємо скористатися можливістю застрахувати свою відповідальність перед третіми особами вже зараз.

Страхова компанія «Гардіан» — компанія європейського зразка, що повною мірою відповідає своїй назві. Більше 12 років компанія дбає і захищає своїх клієнтів, піклуючись про здоров'я та забезпечуючи їх спокій та комфорт.

Компанія протягом багатьох років стабільно утримує високу ліквідність та регулярно демонструє позитивну фінансову динаміку, залишаючись на страховому ринку надійним партнером та гідним конкурентом.

2019 для СК «Гардіан» став роком нових глобальних стартів у міжнародному масштабі. Завдяки успішній динаміці розвитку, прозорим бізнес-процесам та професійному менеджменту, компанія отримала довіру одного з найбільших міжнародних інвесторів — Арунаса Шикшти, який розпочав розвиток компанії в міжнародній площині.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами