DroneUA відсвяткував річницю представництва у США під брендом Futurology

July 04, 2024
DroneUA відсвяткував річницю представництва у США під брендом Futurology
   

Утворення потужних партнерств та побудова міцних міжконтинентальних відносин стає необхідністю в сучасних умовах глобальних викликів та стрімких змін. Світ не стоїть на місці, тому об’єднання зусиль ключових гравців міжнародних ринків інноваційних технологій є запорукою нових досягнень та розвитку держав у всіх напрямках.

Рік тому компанія прийняла рішення не лише розвивати власний бізнес на американському континенті, але й вивести Україну на якісно новий світовий рівень партнерства, будуючи мости між США та Україною. Становлення DroneUA під брендом Futurology в США відбувалося паралельно з активною діяльністю компанії в інших напрямках: отриманням закордонних інвестицій у проєкт FarmFleet, що має на меті розповсюдження українського аграрного досвіду на глобальному ринку, починаючи з США.

 

Протягом року бренд Futurology закладав міцний фундамент для майбутньої технологічної експансії та створення представництва компонентної бази, розробленої в Україні. За короткий час компанія здобула серйозну довіру та авторитет надійного технологічного партнера, що створює тренди на інновації та задає тон їхньому впровадженню у різноманітні галузі.

За останній рік Futurology досягли визнання на ринку США, про що свідчать:

● офіційна реєстрація бізнесу;

● відкриття першого офісу та найм працівників;

● отримання перших державних контрактів з США

● співпраця з U.S. Navy.

Ці досягнення - початок історії компанії, стрімкий і динамічний. Сьогодні Futurology присутній на головних сценах у США: компанія веде прямі дискусії з представниками уряду, активно співпрацює університетами та локальними академічними спільнотами, підтримуючи розвиток нових напрямків. Раніше набутий європейський досвід та реалізовані компанією практики викликають повагу за океаном.

 

Синергія експертизи компаній DroneUA, Futurology та FarmFleet створюють міцний фундамент для запозичення досвіду, що довів свою ефективність у найбільш нестабільних умовах. Відтак FarmFleet і Futurology дозволяють створювати інноваційні рішення для аграрного сектору та промисловості. DroneUA та Futurology – не тільки поширюють українські технології, але й переносять здобутий в Україні досвід формування виробничих ланцюжків на територію США. Слоган "Designed in Ukraine, Made in USA" є історією, яка варта інвестицій та уваги. Сьогодні Futurology є одним з найдинамічніших гравців на бізнес-ринку у США.

Таке поєднання дозволяє застосовувати найкращі практики обох країн, поєднуючи українську інноваційність з американськими виробничими потужностями. Проєкти як Futurology, здійснюють вагомий внесок у розвиток технологічного сектору, створюючи нові робочі місця та зміцнюючи економічні зв’язки між Україною та США.

 

Динамічний розвиток Futurology на американському континенті дозволяє претендувати на величезний фінансовий ресурс та взаємини з фінансовими інституціями на ринку, що вкрай необхідно, коли йдеться про відбудову України. Репутація та імідж Futurology, що компанія набула за час роботи на світовому ринку, вже зараз відкриває можливості для отримання кредитного ресурсу, який може стати значною підтримкою для українського бізнесу.

Futurology і DroneUA є одними з найяскравіших представників технологічної дипломатії. Участь у міжнародних подіях, де компанії представляють українську технологічну екосистему чи спільноти – роль, яка помічається і відзначається у світі.

 

Надалі Futurology продовжуватиме активний розвиток із залученням нових інвестицій та розширенням мережі співпраць між партнерами з обох країнах, що забезпечить місце компанії та України на передовій інноваційних технологій, підкріплюючи зусилля реальними результатами та досягненнями.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами