Зарядні станції EcoFlow тепер доступні в мережі “Епіцентр К” по всій Україні

September 11, 2023
Зарядні станції EcoFlow тепер доступні в мережі “Епіцентр К” по всій Україні
   

Портативні зарядні станції EcoFlow з жовтня представлені в асортименті торгівельної мережі “Епіцентр К”, яка нараховує понад 60 гіпермаркетів по всій Україні та продовжує розширюватися. Представлення портативних станцій на полицях мережі “Епіцентр” — це одне з ключових партнерств, яке відкриває стратегічні можливості для популяризації бренду та технологій портативних зарядних станцій на ринку України.

Сьогодні технологічні рішення EcoFlow є одним із найінноваційніших напрямків, які розвиваються на ринку Китаю. Обладнання EcoFlow підходить для заряджання максимально широкого переліку електроприладів, гаджетів, професійного обладнання різних потужностей. Більш того, портативні станції стають просто незамінним елементом у сегменті DIY-товарів. В комплекті із сонячними панелями портативні зарядні станції EcoFlow можуть використовуватися для акумулювання електроенергії та забезпечення нею цілих будинків.

Тривалий час торгова мережа “Епіцентр” є головним рітейлером країни на ринку товарів для будівництва та ремонту, побутових товарів, професійної електротехніки та електроніки для побутового споживання. “Епіцентр К” входить в десятку найбільших приватних компаній України 2021 за рейтингом Forbes та є №3 рітейл-мережею за обсягами виручки у 2020 році. Вхід в мережу бренду EcoFlow варто розцінювати як інвестицію в дуже перспективний ринок технологічних рішень для енергонезалежності.

Наразі в гіпермаркетах “Епіцентр” в наявності лінійки для побутового користування (RIVER) та промислових масштабів (DELTA), а також аксесуари для побудови індивідуальної енергетичної екосистеми. Знайти EcoFlow можна й у центрах  “ЦЕ ТЕ”, серед товарів споживчої електроніки, побутової техніки, електротранспорту.

Ознайомитися з повним асортиментом та технічними характеристиками EcoFlow, які представлені в мережі “Епіцентр”, та замовити обладнання з доставкою в будь-який куточок України можна в онлайн-магазині за посиланням.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами