Чекаємо зустрічі на УКАБ Агротехнології. ЦЕНТР

September 13, 2023
Чекаємо зустрічі на УКАБ Агротехнології. ЦЕНТР
   

DroneUA візьме участь в УКАБ Агротехнології. ЦЕНТР – одноденній польовій події національного масштабу від асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».

Захід відбудеться в селищі Велика Олександрівка Київської області вже 28 липня і збере понад 2 тис. відвідувачів.

На учасників чекають унікальні польові демонстрації найсучасніших агротехнологій, тематичні майстер-класи, семінари й більше 8 годин спілкування в професійному середовищі.

У рамках події ми представимо агродрони XAG XP2020 – перші в Україні безпілотники, які змогли показати конкурентну наземним обприскувачам продуктивність і підтвердили заявлену виробником ефективність до 18 га/год. Ви особисто побачите, як відбувається підготовка, запуск і політ найпотужнішого агродрона в Україні.

Також відвідувачі зможуть стати свідками практичної демонстрації ексклюзивної роботизованої платформи XAG R150 – наземного робота для українських садівників, що вже в перший сезон роботи в Україні зміг вразити фермерів своєю ефективністю й багатофункціональністю.

Крім цього, учасників чекає демонстрація:

  • зернозбиральних комбайнів
  • перевантажувачів зерна і зерновозів
  • сівалок і посівних комплексів
  • розкидачів мінеральних добрив
  • всіх типів ґрунтообробної техніки

Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова.

Якщо Вам потрібна особиста консультація від менеджерів DroneUA, заповнюйте форму, і ми зв’яжемося з Вами!

Обладнання XAG Консультація експерта
   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами