DroneUA на воркшопі ExcellEnt Project: як розвивати бізнес-екосистеми

May 31, 2024
DroneUA на воркшопі ExcellEnt Project: як розвивати бізнес-екосистеми
   

Підприємницька діяльність є основою стабільності та життєздатності економік не лише у Європі, але й у всьому світі. Протягом останніх років українські підприємці набули ґрунтовного досвіду ведення бізнесу в складних умовах. Сьогодні реалізовані практики викликають повагу та захоплення у колег з інших європейських країн. Відтак 31 травня 2024 р. ГК DroneUA взяла участь в другому онлайн-воркшопі «Розкриття підприємницького потенціалу в Європі», де поділилася власними напрацюваннями з розвитку й підтримки МСП в Україні, а також думками з приводу побудови міжнародного бізнес-партнерства. Разом з експертами із підприємницьких екосистем Франції, Болгарії, Греції та Ірландії ми дослідили основні шляхи вирішення нагальних проблем, що сприяють посиленню бізнес-інноваторів.

 

“Саме DroneUA є центром започаткування та розвитку цілих екосистем інноваційного сільського господарства в Україні. Цей досвід помітний та визнаний на рівні всього Європейського Союзу. Штучні межі, які ще донедавна існували між країнами й перешкоджали обміну досвідом та ідеями, сьогодні зникають. Підприємці почали розуміти глобальність своїх ідей та знаходити однодумців у всьому світі, що сприяє створенню надзвичайних проєктів та стартапів. Українське майбутнє з Європою, і нам є що запропонувати. Про це свідчить висока залученість вітчизняного бізнесу до побудови європейських екосистем інноваційного підприємництва”, - поділився Валерій Яковенко, CEO та засновник FarmFleet, DroneUA.

 

Тільки у стратегічному партнерстві бізнесу, освіти та влади DroneUA вбачає простір для сталого розвитку малого та середнього підприємництва. Тому щодня DroneUA працює над побудовою діалогу та налагодженням співпраці між усіма сторонами, ініціюючи власні заходи та долучаючись до експертних обговорень.

DroneUA висловлює подяку ExcellEnt Project за запрошення до участі, організацію заходу та просування актуальних питань. Компанія вдячна колегам з інших країн за плідну дискусію, представлення альтернативних думок та спільні напрацювання.

   

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень та робототехніки.

На ринку України та Східної Європи група компаній DroneUA є найбільшим інтегратором, імпортером та дистриб'ютором провідних виробників дронів у світі та представляє технологічні рішення від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інших.

У структурі групи компаній працюють власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкрито центр обробки даних. Представлені DroneUA технологічні рішення використовуються більш ніж на 4 млн. га посівних площ України. Тільки за результатами агросезону 2021 року дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн. га.
DroneUA входить до ТОП 3 найінноваційних бізнесів у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найінноваційних підприємств України.

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, представлених на ринку України, та веде активну діяльність у сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також у сферах енергетики, геодезії та топографії.

Звязатися з нами